Stenudden Panorama

Kontakt +47 907 30 484
Opprettet av

Beskrivelse

Hytter for fremtiden er her!

Følg E18 til riksgrensen – snaut ti mil fra Oslo. Kjør fem minutter forbi Töcksfors Shoppingcenter og ta av mot Holmedal. Ved Holmedal kirke – ta av til høyre mot Uppsal. Følg skilter «Saltdalshytta» 7 km sørover mot Hän.

Hyttene i Stenudden Panorama ligger midt i hjertet av et av Skandinavias flotteste fritidsområder. Värmland og Dalsland er fortsatt en uoppdaget perle for svært mange. Stenudden Panorama åpner dørene til et fritidsparadis som nærmest er ubegrenset. Den korte avstanden fra Norge og Oslo er en attraksjon i seg selv. Hyttene ligger i idyllisk skogsterreng med umiddelbar nærhet til Dalslands Kanal – 26 mil med kanalisert vannvei, idylliske sjøer, elver og tettsteder på rekke og rad. Og ikke minst tilgang til hele verden via båt. Dalslands Kanal ender i Europas nest største innsjø – Vänern. Dette innlandshavet har 23.000 øyer og fører via sluser i Vänersborg til Göta Kanal, Göteborg og havet. Nord i Vänern ligger den koselige byen Karlstad med massevis av attraksjoner. Alt dette og mye mer kan enkelt nås fra egen brygge i Stenudden Panorama. Et pågående svensk-norsk samarbeid utreder for tiden muligheten  for gjenåpning av Otteidkanalen, noe som vil knytte Dalslands Kanal sammen med Haldenkanalen. Stenudden Panorama ligger kun få minutter med båt fra Otteidkanalen.

Sted

Video

Annonsedetaljer

Annonse-ID 3390
Vist 1017
Utløper 28-09-2024 17:24:03
I kategorier Markedsplassen

Tidevann

Besøk

Vi har 316 guests og ingen medlemmer på besøk.

Om oss

Disse sidene er laget basert på offentlig informasjon hentet inn fra en mengde ulike opplysningsverk (f.eks. brreg).
Sidene er satt sammen fordi "vi" ønsket en side som fungerte annerledes enn det vi klarte å finne ellers på nett.
Ønsker du endringer til f.eks. din bedrift, er det bare å ta kontakt. Tjenesten er foreløpig gratis.

© Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven
Systematisk innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for sammenstilling av listedata tillates ikke uten skriftlig tillatelse fra Travelcamp.no eller Artmark.no
Bildefilene (enten av eiendommen eller logo osv) mht de plasseringer tilhører deres respektive plasseringer med mindre noe annet er spesifisert.